Alla inlägg den 5 augusti 2012

Av Monika - 5 augusti 2012 15:29

Tillbringade min lördag först på Close to You för jobb mellan 8-14...

Sen hem för att fixa i ordning mig, går inte att göra så värst mycket när man själv mest tycker man är gräsligt ful och tjock och mest liknar en flodhäst... :-( men men, lite festligare i rosa klänning i alla fall...
Inslagning av paket, mycket tejp och snöre är kul!! ;-D innehållet i paket finns på bild längre ner!!
En gammal takpanna målad och med text utvald av mig själv då födelsedagsbarnet är en fin dansvän!! Jag är jättenöjd och tycker den är såååå fiiin!!! Och det visade sig sen att det var fler som tyckte!! ;-)

Festen hölls på Britta och Lennarts Servering i Norsholm så M plockade upp mig hemma... Innan vi åkte så var vi ju tvungna att skriva det "lilla" kortet som han köpt!! Vi busade till det lite här oxå... ;-)
Väl framme så bjöd solen på skön värme och man hälsade runt på allt folk!! Släkt, vänner och dansfolk i massor till födelsedagstjejen!! Oerhört trevligt!!!

Det bjöds på god mat, god dricka och väldigt mycket SKRATT!!! :-D mycket prat och musik i bakgrunden.. Framåt kvällningen så plockades bord bort och det bjöds upp till dans!! :-) jag kunde dock bara dansa nån dans, kramperna och magontet jag haft hela dagen gjorde det svårt att dansa... :-( men jag tittade på de andra duktiga dansarna i stället.. Men eftersom jag hade så trevligt med allt prat och skratt så hör det inget... Jag hoppas på mer dans i höst!! :-)

Summa summering av den festen!! TOPPENKUL!! :-D

Sen förgylldes kvällen oxå av trevliga och mysiga sms... ;-)

Längtar efter en riktig Smultronpuss!! ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards