Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Monika - 3 maj 2009 22:18

... fylld med besök av LillMia, promenad runt Strömmen, Marknad i Sörping och PARTY förstås... =)


Jobbade först i fredags en sväng sen åkte jag hem och fixa klart innan LillMia dök upp på kvällen... Hon hade en liten flaska vin med sig så vi delade på den och satt och pratade en massa... Chattade med Smålandskillen på FB-chatten och skrattade en hel del... Hahaha, han är ju bra tokig... Snart var det mitt i natten och vi kröp ner och sov en stund... LillMia hade äran att sova i mitt gästrum...


Lördagen började med vägning för mig, yes minus på vågen idag!! Sen åkte jag hem igen... Jonny hade kommit då och han och LillMia höll på att fixa värsta frukosten till oss... GOTT!!! Sen vart det dags att ge sig ut i den underbara SOLEN!!!


En promenad runt den underbara Strömmen vart det och kameran var ju givetvis med... Till Jonnys förtret... ;-)


LillMia på väg runt Strömmen, posandes väldigt glatt och tjusigt... Finns andra bilder... ;-)


 Jonny fastnade han oxå, fast han egentligen inte ville... ;-) men han tyckte att det var så trevligt att promenera med två snygga tjejer så han ställde upp och posade lite han oxå... ;-)


En glass och massa skratt och prat på Färgaregården vart det oxå... Gott!!  Väl hemma igen så vart det att fixa en Tacopaj till middag och göra oss snyggare inför kvällens party med Jeanette... Jonny kom tillbaka för mat efter att ha varit hemma och gjort sig iordning, när vi sen åkte ner till Jeanette så åkte han en sväng till Larsson och Skepparn innan de slöt upp hos oss på G:a Rådstugugatan där partypinglorna höll låda... Grabbsen var i fin form när de kom och som jag innan sagt till de andra så sa Skepparn precis det jag trodde... "Sommaren med Monika, det är en bra film det" Hahahaha... kul han är... snart var det dags för att slita skor och golv på Harrys... Vilken kul kväll!! Dansade som tokar gjorde vi... Som vanligt;-)

Partypinglan Jeanette var på G, det syns på hennes pose... ;-) Hihihi..


Jag och Mr J fastnade i nån konstig vinkel på fyllan... ;-)


Helgen avslutades med marknad i Söderköping och shopping av ny väska, ny köksklocka och fina Pelargoner till min balkong... =)


Har haft en jättekul helg, hoppas på repris snart igen... =)


När LillMia åkt hem och jag slappar ihop i soffan nu så känner jag mig inte särskilt pigg... undrar just om jag ska bli sjuk igen... =( Vill inte det...


Så nu är det dags att säga Tjing för i kväll...


Natti natti där ute, sov gott och dröm söta drömmar...


Pussis och kramis... =)

Ovido - Quiz & Flashcards