Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Monika - 4 januari 2009 21:26

...=)


Det var en trött Monika som tog sig upp till affären på morgonen... idag var det 8-14 som stod på schemat och jag som först trodde i fredags att jag hade tittat fel på schemat... för jag hade fått för mig att det var kvällspasset som jag skulle jobba... men icke sa nicke...

Har fortfarande lite ont i rygg och knä idag men jag får hoppas att det går över tills i morgon för då ska jag ju dansa hela kvällen...=)


Efter jobbet så tog jag bilen ner till solariet och solade så nu har jag fått lite färg, kanske att det blir en solning i morgon oxå... återstår att se... och sen åkte jag ut till Maxi och handlade... för nu är det riktigt tomt i kylskåpet... har inte handlat sen jag kom hem så det var väl behövligt...


Sen vart det en kväll i soffan, pratade lite med Cissi inför morgondagen och sen vart det lite msn med min Kalmarkille... Mmm man kan ju bara undra...;-)


nej nu är det natti natti, imorgon är det en stor dag och jag hoppas att du lilla mormor följer med mig och har lika kul som jag... för kul det kommer jag att ha=)


Puss och kram

Ovido - Quiz & Flashcards